Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stress emoji's

Anti-stress smileys zijn populaire relatiegeschenken om weg te geven aan klanten, personeel of andere relaties. Dankzij de steeds groeiende trend in digitale technologie zijn emoji's haast niet meer weg te denken. De emoji's worden dagelijks gebruikt om digitale teksten te verduidelijken. Inmiddels zijn er dan ook talloze varianten bedacht op de standaard smiley emoji. Van verliefde smileys tot knipogende stressballen of lachende gezichten: ons assortiment aan emoji stressballen van is enorm! Verras uw medewerkers met de gepersonaliseerde anti-stress smileys van PU schuim tijdens drukke tijden. Door te knijpen in de anti-stress artikelen zullen de bloedcirculatie en de spieren verbeteren wat zorgt voor een ontspannen werking.

Meer lezen >

Stress emoji's bedrukken

U kunt de stress emoji’s bedrukken met uw naam, logo en slogan voor een persoonlijke uitstraling. De anti-stress ballen met smiley zijn originele relatiegeschenken en tevens perfect inzetbaar op beurzen en evenementen als promotieartikelen! Nuttige geschenken zullen nog lange tijd gebruikt worden waardoor uw bedrijfsgegevens nog vaak onder ogen komen. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte emoji stressballen snel bij u thuis geleverd worden. Zet uw boodschap kracht bij met de anti-stress smiley gezichten!

Meer lezen >

Stress emoji's met logo

Exclusieve emoji stressballen zoals de anti-stress Whatsap emoji’s kunt u veilig en snel online bestellen. Laat ons weten welk design past bij uw bedrijf en ons ontwerpteam gaat aan de slag om een vrijblijvende drukproef voor u te maken. Het is tevens mogelijk om direct een bestelling te plaatsen via onze website. Zowel bedrukt als onbedrukt zijn de stressballen tegen lage prijzen leverbaar. Zo kunt u al met een klein budget een breed publiek bereiken en een ontspannen, stressvrije werkomgeving creëren!

Meer lezen >

Meer lezen >