Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Transport anti stress items

Transport stressballen bedrukken met logo en tekst? U bent bij ons aan het goede adres! De anti-stress figuren van PU foam zijn steeds populairder als relatiegeschenken vanwege de stress verlagende werking en de originaliteit. Van oorsprong zijn de stressballen rond en uniform gekleurd maar tegenwoordig zijn stressballen te bestellen in talloze maten en kleuren en in de meest uiteenlopende modellen. Zo vindt u altijd een stressbal die past bij de wensen van uw bedrijf en bij uw doelgroep. Tot de transport stressballen behoort onder andere de anti-stress trein maar ook antistress vliegtuigen en boten.

Meer lezen >

Transport anti stress items bedrukken

De bedrukte stressbal in de vorm van een voertuig kan geheel naar wens worden voorzien van een persoonlijke bedrukking. Door het anti-stress voertuig te bedrukken met uw logo en/of een tekst, creëert u een reclameartikel dat perfect inzetbaar is voor promotionele doeleinden. Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs of komt er een leuk evenement aan? Bestel de anti-stress ballen met bedrukking op onze website tegen lage prijzen. Zo kunt u met een klein budget een breed publiek bereiken, wat uitermate positief is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie. Wij hebben voor iedere branche een geschikte stressbal. Zo is de auto stressbal erg leuk voor automotive bedrijven of garages, terwijl de vrachtwagen stressballen leuke give-aways zijn voor transport bedrijven. Alle stressballen zijn bedrukt of onbedrukt leverbaar in grote en in kleine aantallen.

Meer lezen >

Transport anti stress items met logo

Voor exclusieve anti-stress artikelen kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment op onze website. Wij hebben alle stressballen onderverdeeld in diverse categorieën zodat u snel en overzichtelijk de stressbal kunt vinden waar u naar opzoek bent. Heeft u toch graag hulp bij uw zoektocht of heeft u vragen over een van onze anti-stress artikelen? Onze medewerkers zijn per e-mail, telefonisch of via de online chat te bereiken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en ons ruim aanbod aan exclusieve artikelen. Wij zijn in staat om u korte levertijden te garanderen en scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen. Zo kunt u op een relatief goedkope manier uw relaties in het zonnetje zetten of reclame maken voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Meer lezen >